• Hjem
  • Reiser
  • New York
  • Oppskrifter
  • Om Mitzie Mee
  • Hjem
  • Reiser
  • New York
  • Oppskrifter
  • Om Mitzie Mee
kr 0,00 0 Handlekurv

Lost password

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Facebook Twitter Instagram Pinterest Youtube Email Tiktok
  • New York: Frokost på Pastis

    by Mitzie Mee
  • New York: Adrienne’s – Italiensk restaurant ved vannet

    by Mitzie Mee
  • Dalgona i Korea – Se hvordan den lages i Seoul

    by Mitzie Mee
  • New York: Peaches & Cream og Brooklyn Ice Cream Factory

    by Mitzie Mee
  • Oppskrift: Bibimbap med grønnsaker og speilegg

    by Mitzie Mee
  • Oppskrift: Sanjeok – Koreanske grillspyd med biff, surimi og grønnsaker

    by Mitzie Mee
  • New York: Abura Soba hos Kajiken

    by Mitzie Mee
  • Oppskrift: Burmesiske wraps med banan og kokos

    by Mitzie Mee
  • Umeboshi – Syrlig, salt og fullstendig uimotståelig

    by Mitzie Mee
  • New York: All’Antico Vinaio – Italienske sandwicher i Greenwich Village

    by Mitzie Mee
Mitzie Mee Norge
Mitzie Mee

Velkommen til Mitzie Mee! Mitzie Mee er en blogg om reiser & livsstil, mat & oppskrifter, og alt om New York. En guide til gode smaksopplevelser og inspirerende steder rundt om i verden. Her finner du alt fra reisetips og restaurantanbefalinger til deilige oppskrifter og spennende produkter jeg elsker. Enten du planlegger din neste tur, leter etter noe nytt å prøve på kjøkkenet, eller bare vil drømme deg bort, håper jeg du finner inspirasjon her. Bli med på reisen!

  • New York: Frokost på Pastis

    by Mitzie Mee

    Pastis pleide å være en av mine absolutte favoritter for frokost i New York, men så stengte de, og jeg trodde det var slutten på den historien. Så, i 2019 …

  • New York: Adrienne’s – Italiensk restaurant ved vannet

    by Mitzie Mee

    Etter en vindfull ettermiddag på Rockaway Beach var vi på jakt etter et sted å spise en rask middag, og endte opp på Adrienne’s i Broad Channel. Vi hadde null …

  • Dalgona i Korea – Se hvordan den lages i Seoul

    by Mitzie Mee

    Dalgona (달고나, også kalt ppopgi på koreansk) er en tradisjonell koreansk søtsak som stammer helt tilbake fra 1960- og 1970-tallet. Likevel var det først med Squid Game i 2021 at …

  • New York: Peaches & Cream og Brooklyn Ice Cream Factory

    by Mitzie Mee

    Vil du vite hvorfor jeg er så glad i å gå over Brooklyn Bridge i New York? Fordi jeg vet at Brooklyn Ice Cream Factory venter på den andre siden. …

  • Oppskrift: Bibimbap med grønnsaker og speilegg

    by Mitzie Mee

    Bibimbap er en ekte koreansk klassiker. Direkte oversatt betyr bibimbap “blandet ris”, og det beskriver konseptet godt – ris servert med ulike typer grønnsakstoppinger, pent fordelt i seksjoner oppå risen. …

  • Oppskrift: Sanjeok – Koreanske grillspyd med biff, surimi og grønnsaker

    by Mitzie Mee

    Sanjeok (koreanske grillspyd) er en tradisjonell koreansk snack som gjerne nytes på helligdager eller ved festlige anledninger. Det finnes mange varianter av sanjeok, men denne kombinasjonen med biff, grønn paprika, …

Last inn flere innlegg
  • mitziemee.com
  • mitziemee.dk
  • mitziemee.se
  • mitziemee.eu
Facebook Twitter Instagram Pinterest Youtube Email Tiktok
Mitzie Mee
  • Home

Handlekurv

Close
Ingen produkter i handlekurven.
Close
  • Norsk bokmål